Vi er en passioneret virksomhed med stor viden inden for udvikling og produktion af tilskud til heste. Hos Urtefarm har vi en klar vision om at producere de bedste og mest innovative tilskud til alle heste og når du vælger Urtefarm får du ekspertviden med i købet.

Vi benytter os altid af kvalitetsråvarer og alle vores produkter er danskproduceret fra bunden. Vores tang høster vi selv i de danske farvande og en stor del af vores urter er dyrket og høstet i Danmark. Vi har en stor erfaring i at håndtere og forarbejde urterne, så alle de vigtige aktive indholdsstoffer bevares bedst muligt.

Hele Urtefarms produktserie til heste er baseret på en betydelig viden om urter, lige fra erfaring i forskellige kulturteknikker, forarbejdning og til indsigt i alle de gavnlige egenskaber urterne har. Ligeledes har vi indsigt i hestenes fordøjelsessystem, samt behov for sporstoffer, essentielle fedtsyrer og aminosyrer. Vores viden afspejler sig i alle de produkter vi fremstiller, og flere af urtefarms produkter indeholder også en række andre naturlige og virksomme ingredienser. De supplerer urternes virkning og giver nogle mere effektive produkter, der kommer hestene til gode.

Det giver en stor tillid til produkternes kvalitet og virkning, og du kan altid finde et produkt, som understøtter præcis det område, hvor din hest har udfordringer.

Vi samarbejder med en række forskere og fagfolk såvel i Danmark, som i udlandet omkring urters virkning og anvendelse, ligesom vores store netværk af dyrlæger, kunder og leverandører i hele verden sætter os i stand til at udvikle og sammensætte helt unikke produkter. Vi lægger samtidig stor vægt på en seriøs og kompetent rådgivning omkring vore produkter og deres anvendelse.

Vores værdier

Vi sætter en stor ære i at kunne tilbyde lokalproducerede kvalitetsprodukter, samt et højt vidensniveau. Vi ønsker at bidrage med produkter, der udover at hjælpe til at løse forskellige udfordringer, også fremmer den generelle sundhed hos hestene.