Affiliate Program til Rideskoler

Urtefarm Affiliate til Rideskoler

Som rideskole har du nu mulighed for at tjene ekstra penge ind til rideskolekassen ved at indgå i Urtefarms affiliate program, specialudviklet til rideskoler i Danmark. Mange af rideskolernes medlemmer kender allerede til Urtefarm og anvender Urtefarms kosttilskud i forvejen. Med Urtefarms nye affiliate program får rideskolemedlemmer rabat på hele Urtefarms produktsortiment samtidigt med at medlemmerne også støtter rideklubben.

INGEN BINDING !

Du kan som rideskole altid vælge at stoppe med dit Urtefarm affiliate program uden varsel. Det er vigtigt for os at understrege, at vores affiliate program til rideskoler hverken er et abonnement eller har nogen form for binding, og du kan til enhver tid træde ud af programmet.

SÅDAN KOMMER DU I GANG !

Næste gang du/I logger ind med jeres brugernavn og kode på urtefarm.dk kan I via jeres kontrolpanel tilgå Urtefarms affiliate program.

1. Vores affiliate program finder du/I under din/jeres profil i højre side, under punktet Henvisninger.

2. Under Henvisninger er der et dashboard, som består af fire punkter, nemlig Statistikker, Henvisninger, Udbetalinger og Rabatkoder.

3. Her finder du/I blandt andet jeres unikke rabatkode, som I kan videregive til jeres rideskolemedlemmer samt følge med I jeres salg/henvisninger, optjent kommission, udbetalinger mm.

UDBETALING AF KOMMISSION

For at kunne udbetale jer jeres optjente kommission skal Urtefarm blot bruge jeres kontooplysninger, til den konto I ønsker jeres kommission udbetalt. Husk at tjekke en ekstra gang, at informationerne er korrekte. Send venligst jeres kontooplysninger, med registreringsnummer og kontonummer, til mailen affiliate@urtefarm.dk .

Vi udbetaler kommission to gange årligt.

Kontakt os!

Oplever du/I tekniske udfordringer med jeres affiliate adgang eller har I spørgsmål, der relaterer til vores affiliate program er du/I velkomne til at kontakte os på affiliate@urtefarm.dk .