< Tilbage

Kunde-tilbagemelding på Urtefarm Blood Sugar Regulator03-07-2019 - 09:01

Jeg er ovenud imponeret over hvilken positiv effekt Jeres produkt har haft på min pony!

Sophie Klint-Aldershvile har sendt os denne tilbagemelding på Blood Sugar Regulator 😊🌱

”For ca 3 måneder siden vandt jeg en gennem jeres Giveaway på Instagram, en 1,5 kg Blood sugar regulator og startede min shetter op på det den 26. april 😊

Jeg er helt mundlam over, at se hvor meget han har tabt sig - og desuden forandret sine spisevaner!

Per er gået fra en tyk lille kastanje-pony, til en flot sporty lille besøgspony!
Jeg har ikke et tal på hvor meget han tabt sig, men synes billederne taler for sig selv.
Tidligere sad hans køresele helt tæt på kroppen, ja faktisk var hullerne lavet til at passe ham, men i dag (2/7-19) kan I så se, at han jo faktisk ikke kan køres rundt i samme huller som han brugte dengang!

Hans spisevaner er også spændende at se forskel på!
Som besøgspony gennem @Ponypatruljen så er det ret tit at han får godbidder, gulerødder eller andet lækkert, når vi er ude og besøge på plejehjem, botilbud eller fødselsdage - hvor han snildt guffede i sig alt der var (og det kunne være flere kg gulerødder) hvor han idag spiser pænt og når han så synes at han fået nok, vælger han at ikke spise mere! Første gang dette skete var jeg helt sikker på han var syg eller fejlede noget, for sådan et madøre som han ellers er (var) ville aldrig sige nej tak til et æble eller en gulerod! Men det var skam kun fordi Blood Sugar Regulator gjorde lige præcis det den skulle - nemlig regulerede hans appetit. Og ikke kun med de søde sager, for selvom de på jordfolden får reguleret hø, så ser jeg ham kun spise det han kan, og går så væk og står og koger eller hygger sig, leger med sin ven eller sover - istedet for at spise til der ikke er mere fra den ene fodring til den anden.

Jeg er ovenud imponeret over hvilken positiv effekt Jeres produkt har haft på min pony! Og er så glad for at jeg vandt det! Nu vil jeg helt sikkert anbefale det til alle jeg møder på min vej! ”

Mange kærlige hilsner
Sophie og lille Per ❤️

De 2 første billeder er før Blood Sugar Regulator. De 2 sidste billeder er fra i dag den 2. juli 2019.

< Tilbage