< Tilbage

Kunde-tilbagemelding på Urtefarm Clean It Out26-03-2019 - 12:17

"Tak til Clean It Out for at give mig min hest igen"

 

"Cassanovas sygdomsforløbet startede med, at han lagde sig og ikke ville spise.." 

 

Liza Larsen skriver:
"Cassanovas sygdomsforløbet startede med, at han lagde sig og ikke ville spise.. og hen over de næste 5-7 dage svingede han meget.


Jeg havde dyrlæge på næsten hver dag, hvor han fik olie, smertestillende og tarmafslappende og jeg gik og gik og gik og gik med ham. Sov og hvilede mig i stalden. For jeg turde ikke gå fra ham.. Så på den uge, sov jeg i max 10 timer fordelt ud på de dage.

På dag 5 hvor det kom igen-igen sagde jeg til min dyrlæge, at det måtte være noget andet. Og så tog vi en blodprøve. Og ganske rigtig, det var noget andet. En grum forgiftning som han ikke burde være i live af.. Tallene var meget slemme.

 

Det var en Ranunkel og Engbrændbæger forgiftning .. Hans lever og nyre var ved at stå af..

Heldigvis havde jeg ugen forinden købt en Clean It Out fra Urtefarm, fordi jeg tænkte at den var nok god at have i staldens apotek i tilfælde af sygdom.. og gudskelov for det.

 

Om aftenen på dag 5 fik han et dobbelt skud af Clean It Out. Og stille og roligt på dag 7 - altså på 2. dagen med Clean It Out - kvikkede han op og begyndte at spise og holdt op med at ligge sig..

Hverken dyrlæge eller jeg selv havde nogensinde set en hest reagere sådan på en forgiftning før. Det lignede klokkeklare kolikanfald som bare havde fået tag i ham.. men som sagt nej.. Og dyrlægen var sikker på, at når han nu havde overlevet dette, så måtte der være varig organskade.
Men nej, blodprøverne efter 3 måneder viste normale tal igen..

Så fra en hest der skulle havde været død, til en hest der er frisk og i live.. Og på vej tilbage som ridehest...

 

Tak til Clean It Out for og give mig min hest igen❤️"

 

Læs mere om Clean It Out her: http://urtefarm.dk/DK/Urtefarms%20produkter/Udrensning/Clean%20It%20Out.aspx

< Tilbage