< Tilbage

Kunde-tilbagemelding på Urtefarms Ginger Kefir 🐴🌱20-03-2019 - 09:52

"Min hest ”Basse” har givet mig de største hovedbrud, der findes som hesteejer.
 

 

Det startede med, at vi stod opstaldet et sted, hvor hans sidekammerat i stalden blev gevaldigt ondskabsfuld. Den sparkede og bed ud efter ham både i boks og på fold. Han blev så stresset at han fik dårlig mave💩

Dyrlægen mente at det ville hjælpe at flytte ham. Han fik på daværende tidspunkt hø i boksen, så vi kunne udelukke at det var pga. wrap. Jeg havde ikke skiftet foder og kørt med det samme i 3 år uden problemer.
Jeg valgte at flytte ham til en mere rolig stald, hvor han skulle stå på fold med en anden vallak og i selve stalden er de kun 6 heste. Men lige lidt hjalp det. Hans mave blev bare værre og værre. Der var nærmest ikke hestepærer, og jeg har givet nye træpiller stort set hver anden dag.

Vi prøvede forskellige tiltag: antistress produkter, forskellige gærkulturer, produkter til fordøjelsen, aktivt kul fra dyrlægen, elektrolytter og alle disse var fra forskellige producenter. Ingen effekt.
Det næste skridt havde været en antibiotika kur fra dyrlægen 😨

Men så mødte jeg Urtefarm! Jeg købte Ginger Kefir lørdag ved hingstekåring i Herning. Startede behandling søndag, og allerede tirsdag skiftede hans hestepærer farve, fra lysegult til mere mørkt. Lørdag, altså en uge efter opstart er hans hestepærer stort set normale i konsistens og udseende. Hans boks er ikke længere svampet og ulækker, og jeg giver ikke træpiller så ofte. Det eneste jeg har ændret på i den periode, er Ginger Kefiren. Så den må siges at have stor effekt og samtidig smager den åbenbart også godt, for han spiser den frivilligt. Dette er i sig selv et plus, da jeg også har haft problemer med at få ham til at spise nogle af de andre produkter, medmindre jeg serverede det i mash 🐴🌱

Så for Basse og jeg har det gjort mirakler, og vi venter lige med at få dyrlæge igen." ☺️

Læs mere om Urtefarms Ginger Kefir her: http://urtefarm.dk/DK/Urtefarms%20produkter/Fordøjelse/Ginger%20Kefir.aspx


Skrevet på Facebook af Sandra Haxgart d. 20/3 2019.

< Tilbage