< Tilbage

Urtefarm's Digestive eller Stomach Regulator? 25-03-2018 - 07:36

Er du i tvivl om hvornår at du skal vælge hvilket produkt? Så læs med her!

Digestive er udviklet til heste med ubalance i hestens stortarm, for at booste den mikrobielle aktivitet. Den er altså til de heste, som har problemer med Irriteret stortarm, efterløb, vandig eller hård afføring samt generelt dårlig tarmfunktion. Digestive er en kombination af Mannan-oligo saccharider, Levucell SC gærkultur, varmebehandlede hørfrø og urter som der understøtter en sund tarmfunktion og som giver de sunde bakterier et boost. Digestive er testet på flere heste, og har vist virkelig gode resultater, både på heste med dårligt fungerende stortarm, men også understøttende hos velfungerende heste. 

 

Digestive kan anvendes til alle heste, både som kur men også som fast tilskud hos heste, for at understøtte en velfungerede stortarmsfunktion. Digestive udmærker sig ved at kunne hæve pH værdien i stortarmen, forbedre fordøjelsen og skabe bedre trivsel hos hesten. 

 

Stomach Regulator er sammensat til at understøtte en sund og stærk slimhinde i hestens mavesæk og forreste del af tarmen, samt beskytte slimhinden og epitelvævet mod syre ved at danne en beskyttende hinde og afbalancere pH niveauet i mavesækken. Stomach Regulator er baseret på en unik kombination af fermenteret raps og tang, chiafrø, urter, koralalgekalk, Mannan-oligo saccharider og Sangrovit. Fermenteringsprocessen af raps og tang skaber unikke stoffer, som fremmer den generelle sundhed i hestens mave og tarm. Stomach Regulator har styrkende effekt på slimhinden i tarmen, hvilket er med til at reducere optagelsen af skadelige stoffer gennem tarmvæggen, mindske syreskader samt stimulere hestens uspecifikke immunforsvar.

 

Stomach Regulator anvendes til heste med sart fordøjelse eller heste der har behov for understøttelse af en sund mavesæk. Vi anbefaler, at ved mistanke om sart fordøjelse eller ubalance i pH niveauet i mavesækken, at ikke-strukturelle kulhydrater, som stivelse og sukker i hestens foder ligger på et lavt niveau og at hesten tildeles grovfoder af god kvalitet kontinuerligt over hele døgnet. Stomach Regulator kan anvendes forebyggende og kontinuerligt over længere tid til konkurrenceheste samt heste der er udsat for stor stress påvirkning.

 

Så for at opsummere ovenstående: Har hesten efterløb, vandig afføring, ”våde prutter”, eller hård afføring så vil den have gavn af Digestive til at optimere dens tarmflora. Har hesten derimod ”sur mave” og et behov for understøttelse af en sund pH i mavesækken, samt beskyttelse af slimhinder og epitelvæv, så er Stomach Regulator det rigtige valg.

< Tilbage