< Tilbage

💥🐴 Bliver din hest nervøs og bange når der skydes fyrværkeri af i dagene op til- og på selve nytårsaften? 🐴💥20-12-2018 - 14:19

Vi anbefaler et beroligende tilskud med Urtefarms Cool Down ðŸ´

- Den unikke sammensatte urteblanding i Cool Down tilsat Magnesium giver tilsammen en beroligende effekt, samt en korrekt tilførsel af organiske sporstoffer, som der er med til at stabilisere og berolige hesten.

- Anbefalet daglig dosis: 10 gram pr. 100 kg hest.

- Start gerne 2-3 dage før nytårsaften, hvis det er første gang du bruger Cool Down, da det er forskelligt fra hest til hest, hvor hurtigt de har effekt af tilskuddet - nogle har effekt efter bare få timer og nogle skal bruge længere tid.

- Ønsker du en hurtig forstærket effekt af Cool Down i granulat, anbefaler vi at du bruger Cool Down samt Cool Down Ekstrakt i kombination.

- Har du en hest der er ekstra bange og nervøs i dagene op til nytåret - fx. hvis der bliver fyret fyrværkeri af i området inden nytårsaften - kan du uden problemer opstarte Cool Down allerede der.

- Cool Down fås i 350 gram dåse samt 1,5 kg spand - En dåse med 350 gram rækker til 6-7 dage til en stor varmblodshest (50-60 gram dagligt) og koster kun 129 kr.

- Er også et populært tilskud til heste med nervøs adfærd ved fx klipning, transport, smed og dyrlæge.

- VIGTIGT! Cool Down indeholder Baldrian og må ikke anvendes senere end 96 timer før stævnestart, jvnf. FEIs regler.

Læs mere om Cool Down og Cool Down Ekstrakt her: http://urtefarm.dk/DK/Urtefarms%20produkter/Beroligende.aspx

Se her hvilke forhandlere der pt. har Cool Down på lager og er din lokale Urtefarmforhandler ikke er på listen, kan du spørge om de vil bestille Cool Down hjem til dig: http://urtefarm.dk/DK/Cool%20Down%20til%20Nytår.aspx

 
< Tilbage