< Tilbage

Nytår 2018/201912-12-2018 - 08:44

Bliver din hest nervøs og bange når der skydes fyrværkeri af i dagene op til- og på selve nytårsaften?


Vi anbefaler et beroligende tilskud med Urtefarms Cool Down.

Mange heste bliver bange når der fyres af, både i dagene op til nytåret, samt selve nytårsaften. Cool Down er et urtebaseret beroligende tilskud, og består af Baldrian, Kamille, Humle, Citronmelisse, Magnesiumfosfat og Koldpresset rapsolie. Den unikke sammensatte urteblanding i Cool Down tilsat Magnesium giver tilsammen en beroligende effekt, samt en korrekt tilførsel af organiske sporstoffer, som der er med til at stabilisere og berolige hesten.

Anbefalet daglig dosis: 10 gram pr. 100 kg hest.

Start gerne 2-3 dage før nytårsaften, hvis det er første gang du bruger Cool Down, da det er forskelligt fra hest til hest, hvor hurtigt de har effekt af tilskuddet - nogle har effekt efter bare få timer og nogle skal bruge længere tid.
Ønsker du en hurtig forstærket effekt af Cool Down i granulat, anbefaler vi at du bruger Cool Down samt Cool Down Ekstrakt i kombination.

Har du en hest der er ekstra bange og nervøs i dagene op til nytåret - fx. hvis der bliver fyret fyrværkeri af i området inden nytårsaften - kan du uden problemer opstarte Cool Down allerede der.

Cool Down fås i 350 gram dåse samt 1,5 kg spand “ En dåse med 350 gram rækker til 6-7 dage til en stor varmblodshest (50-60 gram dagligt) og koster kun 129 kr.

VIGTIGT! Cool Down indeholder Baldrian og må ikke anvendes senere end 96 timer før stævnestart, jvnf. FEIs regler.

< Tilbage