< Tilbage

Skal din hest have pelleterede loppefrøskaller med urter og fermenteret Quinoa med levende mælkesyrebakterier? 🐴🌱17-09-2019 - 07:57

Vi har gjort vores Loppefrøskaller med urter i pilleform endnu bedre! ☺️

Urtefarms Loppefrøskaller med urter og fermenteret Quinoa har en sandudtrækkende og fordøjelsesfremmende effekt og anvendes til heste, der går på jordfold eller nedbidt græsfold, hvor der er risiko for at hesten optager sand og jord.

 

Ved at tilfører produktet fermenteret Quinoa med levende mælkesyrebakterier, øges biooptageligheden markant dvs. vitaminer, mineraler og næringsstoffer lettere optages i tarmen og hestens tarmflora boostes af mælkesyrebakterierne.

 

Kombinationen af loppefrøskaller, urter, essentielle aminosyrer, Omega 3 fedtsyrer, gærkultur og mælkesyrebakterier har en yderst positiv fordøjelsesfremmende effekt og god indvirkning på hestens velbefindende.

 

✔️ Super god smag fra æble, hørfrø, fermenteret Quinoa og urter
✔️ God til kræsne heste
✔️ I pilleform, så de først danner slim ved kontakt med mavevæsken
✔️ Quinoa har et højt indhold af antioxidanter samt fibre
✔️ Tilsat probiotikum i form af Levucell SC gærkultur
✔️ Kan anvendes i foderautomater

 

Alle de urter som vi benytter i vores produkter, er skånsomt tørret så planternes gavnlige stoffer bevares 🌱🐎 

 

Vidste du at en undersøgelse viser, at Loppefrøskaller har en stabiliserende effekt på blodsukker samt insulin hos raske og ikke-overvægtige heste, hvilket er meget interessant, da netop stabilisering af dette kan være en stor hjælp for ikke at udvikle overvægt? 🐎

 

👉🏻 Læs mere om vores Loppefrøskaller med urter her: http://urtefarm.dk/…/Pelleterede%20Loppefrøskaller%20med%20…

< Tilbage