< Tilbage

Rød Solhat er en smuk plante, men også en effektiv urt🌱⭐️22-08-2019 - 10:51

Rød Solhat kan anvendes til alle typer af heste med nedsat immunforsvar eller ønske om at booste immunforsvaret.

Rød Solhat er et rent urteprodukt, fremstillet af 100 % ren Echinacea Purpurea (Rød Solhat) og pelleteret, så det let kan tildeles i hestens foder.

Et stærkt immunforsvar beskytter hesten mod bakterier. Rød Solhat har en meget kompleks sammensætning af aktive stoffer, og indeholder phenoler med høje antioxidant egenskaber. Rød Solhat indeholder derudover blandt andet polysaccharider og glycoproteiner. 

Det tildeles periodevist, som en kur ved behov i 4-6 uger, eller forbyggende 3-4 gange årligt for at understøtte et stærkt immunforsvar. Rød Solhat bør ikke anvendes kontinuerligt. 
Vi anbefaler, at man kontakter dyrlæge, ved tvivl om hestens generelle trivsel. Produktet anbefales ikke til drægtige og diegivende hopper.🐴

👉INFO: Echinacea er udledt af det græske ord Echino, som betyder søpindsvin. Frøstanden er – som søpindsvinet – stikkende og halvkugleformet. Purpurea er det latinske ord for violet/purpur. Rød Solhat blev almindeligt anvendt af indfødte amerikanere i hundreder af år før ankomsten af europæiske opdagelsesrejsende.

Læs mere om Urtefarm Rød Solhat her: http://urtefarm.dk/…/Immunf…/Echinacea%20(Rød%20Solhat).aspx

< Tilbage