< Tilbage

Kender du Urtefarms Cool Down?🐴🌱 Beroligende urteblanding med magnesium16-08-2018 - 06:57

Nogle heste er naturligt mere ængstelige end andre. En hest der er nervøs eller urolig, vil have vanskeligt ved at præstere, og det forringer hestens generelle velfærd.

Den unikke urteblanding i Cool Down er tilsat magnesium og dette giver tilsammen en beroligende effekt på hesten, samt en korrekt tilførsel af organiske sporstoffer, der er med til at stabilisere og berolige hesten.

 

Cool Down er rigtig god til heste med nervøs adfærd, ved transport af ængstelige heste, ved angst for dyrlæge eller smed, ved boksro, klipning af hesten mm. 

 

Cool Down indeholder: Baldrian, Kamille, Humle, Citronmelisse, Magnesiumfosfat, Koldpresset rapsolie.

 

Anbefalet daglig dosis: 10 gram pr. 100 kg hest.

 

Det er forskelligt fra hest til hest, hvor hurtigt man vil opleve effekt. Start gerne 2-3 dage før du ønsker effekt første gang og se hvor hurtigt din hest har ønsket effekt af tilskuddet - så ved du det til næste gang  ☺️

 

Cool Down fås i 350 gram dåse samt 1,5 kg spand – En 1,5 kg. spand rækker til 30 dage til en varmblodshest (50 gram dagligt).

 

Cool Down indeholder Baldrian og må ikke anvendes senere end 96 timer før stævnestart, jvnf. FEI´s regler. 

 

Rider du stævner og ønsker du at bruge et beroligende tilskud under stævnedeltagelse, så anbefaler vi Urtefarms Take It Easy  🐎

 

Læs mere om Cool Down her: http://urtefarm.dk/…/Urtefarms…/Beroligende/Cool%20Down.aspx

< Tilbage