<

Kunde-tilbagemelding på Urtefarms Cool Down 🐴🌱15-10-2018 - 08:06

Jeg vil bare fortælle jer, hvor lykkelig jeg er over jeres produkt Cool Down 🤩 

Jeg har en hest, der er meget anspændt/nervøs og ser spøgelser under rytter.


Min familie har altid været en anelse nervøs, når jeg satte foden i stigbøjlen, for så begyndte han at spænde op, skrabe og trippe. Og under ridning, kunne han flere gange under en tur ned af langsiden se mange farlige ting, som gjorde han vendte rundt og løb væk i voldsom fart.

Jeg var faktisk nået dertil, at jeg gik med tankerne om at sælge ham, for ligemeget hvad jeg gjorde og afprøvede, så var han anspændt og nervøs under rytter.

Han har stået stille i ca 6 måneder, og kom igang igen igår.

Han har fået Cool Down siden i tirsdags.
Igår, var han anspændt og brugte 5-10 min på at få ham rolig, så jeg kunne sætte mig op, hvor jeg førhen kunne bruge op til 20-30 min på bare at komme op. Han så ingen spøgelser, og var faktisk ok ridelig, dog var der fart over feltet.


I dag (5 dage efter opstart på Cool Down), brugte jeg 2-3 min på at komme op, på en afslappet hest, der gav den fedeste ridetur ever. Han var frisk, men havde overskud til at lave halveparader og kunne endda trave for løse tøjler, hvilket er noget jeg aldrig har kunnet.

 

Jeg er ovenud lykkelig, jeg har fået en helt “ny” hest 🤩

 

Og vil lige nævne igen, at min kære hest har altså stået stille i ca 6 måneder indtil igår. Min hest er naturligvis checket igennem af både dyrlæge og kiropraktor og alt er helt ok 😉

 


Jeg vil give min varmeste anbefaling til dette produkt, og håber mange kan få mindst lige så stor glæde af det, som jeg har fået.

 

Modtaget fra Kristina Roland Clement d. 13/10 2018

<