<

Mare Balance - et tilskud der virker!13-06-2018 - 10:30

Min søde og dejlige hoppe, forvandlede sig lige pludselig til en sur, irritabel og uoplagt hest.

 

Hendes første brunst i ultimo februar var helt unormal. Hun overpissede sig selv, så voldsomt at hun fik ætsningsskader mellem lårene. Hun undgik kontakt. Hun havde kun et i hovedet! - min vallak. Hun bød sig til, blinkede som et rotorblink. Det endte med at han selv hoppede med på legede og sprang på. 

Brunsten gik over, og tænkte at det nok bare var den første brunst  🙄jeg blev klogere! 

 

Brunst nr. to var akkurat lige så slem! De voldsomme brunster var ikke det der gik mig mest på, men min super cool hest var pludselig helt enorm spooky. Selv katten hoppede hun og dansede for. Det resulterede i at jeg har været nede og kysse sandkassen  👎🏼

 

Jeg startede hende op på Mare Balance. Allerede efter en lille uge, så var hendes humør blevet bedre. Hun ville gerne nusse og hygge igen. Lige så stille og roligt så kom min søde og dejlige hoppe tilbage til sig selv. Ingen sure miner, ingen uoplagthed, kraftig reduktion i spookyness. Hende efterfølgende brunst var dårligt nok synlig. Hun markerede lige lidt over for vallakken, og så var det det. 

Så har du problemer med voldsomme brunster, overdreven flirten og en humørsyg hoppe, så prøv Mare Balance. Virker det ikke, så anbefaler jeg at du får dyrlægen ud.  😊"

 

Skrevet på Facebook den 13. Juni 2018 af Britt Nielsen

 

Billedet viser Britt's smukke hoppe.

 

Læs mere om Mare Balance her: http://urtefarm.dk/…/Urtefa…/Beroligende/Mare%20Balance.aspx

<